E-learning 4 Kerék Autósiskola Pécs

Minőség az Ön pénztárcájához mérve! KRESZ + 30 óra gyakorlat már 103.000 Ft-tól. - Jelentkezzen még ma: 4 kerék Autósiskola Pécs, Petőfi S. u. 56. Árainkról részleteket itt talál

Készüljön önállóan a KRESZ vizsgára.A jelentkezést követően azonnal megkezdheti a tanfolyamot.

Amennyiben időbeosztása nem engedi meg, hogy tantermi képzésre bejárjon, otthon internetről elérheti a tananyagot.A beiratkozást követően azonnal elkezdheti a tanfolyamot.

 

Kérem, figyeljen arra,hogy a tananyagba való első belépéstől számított 9 hónapon belül elméleti,12 hónapon belül pedig sikeres elméleti vizsgát kell tennie!

Az E-EDUTACIO zrt. –elektronikus tananyagot szolgáltató partnerünk – megváltoztatta a tananyaghoz való hozzáférés időtartamát illetve a tananyag díját.

Az eddigi egységes 365nap vagy 90 óra hozzáférés helyett, a tanulók tanulási igényeinek illetve szükségletének megfelelően  3 csomagot bocsájtanak rendelkezésre:

1. csomag:180 nap vagy 75 óra                  17.900 Ft+vizsgadíj(4.600 ft)

2. csomag:365 nap vagy 90 óra                  21.000 Ft+vizsgadíj(4.600 ft)

Újdonság!

Az E-EDUCATIO tájékoztatása alapján:

Tisztelt Iskolavezető Kolléga!
A következő hetekben számos újdonsággal szolgálunk szerződött partnereink számára. Engedd meg, hogy az alábbiakban ezek közül elsőként a kategóriás hatósági elméleti képzésen részt vevő tanulóink számára 2015. október 6-tól bevezetésre kerülő kiegészítő szolgáltatásunkat ismertessük részletesen.
Folyamatos tananyag-fejlesztési tevékenységünk eredményeként elkészültek azok a gyakorló tananyagaink (hatósági elméleti vizsgára felkészítő e-learning tananyagok), amelyek a kategóriás tanulók vizsgafelkészülését hivatottak hatékonyan támogatni. A tananyagok koncentrált tesztelési lehetőséget biztosítanak a tanulók számára, mégpedig – akkreditált kategóriás képzéseinkhez hasonlóan – itt is a hatósági vizsgán előforduló kérdések alkalmazásával. A vizsgafelkészítő tananyag az adott kategória valamennyi vizsgatárgyából külön-külön nyújt gyakorlási lehetőséget. A tesztelés háromféle módon történhet:
 Próbavizsga (ilyenkor a kérdések száma, összeállítása megfelel a hatósági vizsgán alkalmazottaknak – 55 vagy 25 kérdés)
 Témakörönkénti tesztelés (kategóriától és vizsgatárgytól függően 7-14 témakörben nyújt lehetőséget 10 kérdéses tesztek megoldására)
 3 pontos kérdések gyakorlása (a 10 kérdéses tesztek ilyenkor kizárólag 3 pontos kérdéseket tartalmaznak)
A tesztek végén a tanuló összesített értékelést kap (pontszám, megfelelt/nem megfelelt), illetve az összes kérdés, a tanuló által adott válaszok és a helyes válaszok részletesen is áttekinthetőek, de a kérdésekre adott válaszok helyessége akár már közvetlenül a kérdés megválaszolását követően, a teszt kitöltése közben is ellenőrizhető.
A tesztek a tananyaglejátszó indításakor vizsgatárgyanként külön-külön választhatók ki. Fontos ugyanakkor, hogy a kategóriás hatósági képzésben részt vevő tanulóinknak a tesztelés lehetőségét csak azután nyitjuk meg, ha a hatósági elméleti képzés teljes tananyagát teljesítették, a tananyag záróvizsgáját (amely ugyancsak megfelel a hatósági elméleti vizsga tematikájának) eredményesen letették, vagyis megkapták a tanfolyam igazolást is. Vagyis szándékunk szerint a tanulók az előírt ismeretanyag teljes elsajátítása és a tananyagokba integrált tesztek eredményes kitöltése után kezdhetik meg a koncentrált tesztgyakorlást, amely így már kifejezetten a közelgő elméleti vizsgára történő felkészülésüket támogatja. A részletes tananyagok természetesen ilyenkor – most már szabad bejárással – továbbra is elérhetőek maradnak számukra, tehát gyengébb teszteredmények, bizonytalan tudás esetén bármikor átismételhetik a kérdéses ismeretanyagot – feltéve, hogy nem merítették még ki a rendelkezésükre álló tanulási időt.
A hatósági vizsgára felkészítő e-learning tananyagok pillanatnyilag a hatósági elméleti
tananyagokkal azonos technikai feltételek (számítógép, internetkapcsolat, böngésző, flash
player) mellett, azokkal azonos módon jeleníthetőek meg.
Bízunk abban, hogy tanulóink eddig is kiemelkedően jó vizsgaeredményessége az új
szolgáltatásnak köszönhetően tovább emelkedhet. Az új tesztelési lehetőség valamennyi
újonnan beíratott és – az AM kategória és a két éven túli A, A2 kategóriás kiegészítő
képzések kivételével – a tanulmányaikat már megkezdett, és még aktív státuszú tanulóink
számára elérhetővé válik a fenti feltételekkel, a fenti dátumtól.

 

A képre kattintva kipróbálhatja a tananyagot.