Elméleti képzés 4 Kerék Autósiskola Pécs

Minőség az Ön pénztárcájához mérve! KRESZ + 30 óra gyakorlat már 103.000 Ft-tól. - Jelentkezzen még ma: 4 kerék Autósiskola Pécs, Petőfi S. u. 56. Árainkról részleteket itt talál

Elméleti képzés a 4 kerék autósiskolánál

Felejtsük el a fekete táblát, a krétacsikorgást és a néha értelmezhetetlen rajzokat!

Az elméleti oktatásokat az autósiskola telephelyén tartjuk: 4 kerék Autósiskola Pécs, Petőfi S. u. 56.

Nálunk Ön a képzés és vizsgáztatás feltételeinek megfelelő multimédiás oktatásban részesül.

Hogy ez mit jelent?

Az előadásokon a legkorszerűbb technikai eszközökkel találkozhat. Az elméleti oktatás szürkeségébe némi színt vihet a projektorral kivetített tananyag, így az oktató magyarázata lényegesen képszerűbb, érdekesebb.

Hol tart a felkészülésben?

A papíralapú tesztlap, mint vizsgáztatási eszköz, – egyes esetektől eltekintve – néhány éve megszűnt. Az elméleti vizsgán számítógépes számonkérés folyik. Természetesen ez is teszt-rendszerű. A sikeres vizsgához nagyban hozzájárulhat az is, hogy az autósiskolánál a Nemzeti Közlekedés Hatóság által elfogadott teszt programon gyakorolhat és mérheti fel tudását, melynek kérdésbázisa megegyezik a vizsgaanyaggal. Ezen tesztanyagot az autósiskola, tanulói részére térítésmentesen biztosítja otthoni használatra is. Még internet kapcsolat sem kell, csak egy számítógép melyre telepíti a programot, és máris gyakorolhat. Ha nem rendelkezik számítógéppel, az autósiskola gépei rendelkezésére állnak.

Hogyan lehet a vizsgán eredményes?

Csupán a „ tesztelés „ nem elég! Ahhoz, hogy Ön sikeres vizsgát tehessen, részt kell vennie az előadásokon, illetve némi időt kell fordítania az otthoni tanulásra is. Az ehhez szükséges KRESZ és tesztkönyvet az autósiskolánál megvásárolhatja, a teszt cd ajándék.

Az elméleti képzés tantárgyai és óraszámai

Közlekedési ismeretek 20 óra
Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek 4 óra
A járművezetés elmélete 4 óra
Elsősegélynyújtás 16 óra
Az elméleti órák időtartama 45 perc / tanóra

Amennyiben Ön nem tudott részt venni egy foglalkozáson, adott tanfolyam nem igazolható le.

Az elmaradt foglalkozást pótolni tudja: előre egyeztetett időpontban. Ennek díja: 2.500 ft/ tanóra

Tesztelési lehetőség

Ha Ön a tanórákon kívül gyakorolna a teszt programmal, előzetes időpont egyeztetés után, térítésmentesen használhatja az iskola számítógépeit.